Den perfekte BBQ/Rotisserikylling

SÅ lykkedes det at fange kyllingen på film inden den blev spist!

En notesbog fra haven og køkkenet

Bbq-rotisserikylling

Efter 5 forsøg er den her: Opskriften på Den Perfekte BBQ/Rotisserikylling.
Vi havde gæster i weekenden og 3 store øko-kyllinger ( fundet i Red Maden-køledisken i Kvickly. Hurra-hurra for det initertiv! ) forsvandt i rivende hast.
-Nåede lige at gribe et lår til den mindste.

Han havde heldigvis havde for travlt med at soppe til at kunne spise, så jeg smagte den også.

Den tager 2 dage at lave.
Denne gang sprængte jeg kyllingerne, som i sagens natur skulle bruges omtrent samme dag som de blev købt, og frøs dem derefter ned til vi skulle grille dem.
Det fungerede fint.

Til 3 kyllinger skal der bruges:

ca. 4 l vand
ca 250 g salt
ca 250 g mørkt rørsukker – eller almindeligt hvidt
tørret hvidløg
laurbærblade, friske hvis det kan skaffes

Lav en saltlage af vand, salt og sukker. Tilsæt en håndfuld tørret hvidløg ( frisk hvidløg bliver fimset i…

View original post 266 more words

Advertisements

Categories: BBQ, Grill, Kylling

Tagged as: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s