Skip to content

‘Sådan-laver-man-en-finsk-fakkel’

Faklen er skåret, fyldt med savsmuld og stearin. Nården skal tændes lægges en tre-fire tændbriketter på foroven. Måske skal den tændes af et par omgange: vores var svær at få fut i, og jeg tænker at rillerne nok kunne have været lidt bredere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Gi'r det mening?

- en blog om forældreskab, forskellighed og familieliv

Louilicious

- kitchen adventures

Klidmoster.dk

Istedet for 1000 små lapper. Familieliv i Stæhrekassen.

The Johan

metalhead, mad chef, blogger, geek!

Hortus Natural Cooking by Valentina Solfrini

Food from the Italian Countryside

Winthermad

- hele året

Patrons of the Pit

Two Men, Two Pits and a Blog

Smagen Af

Mad, Leg og Gode Idéer

Becauseitmatters

Istedet for 1000 små lapper. Familieliv i Stæhrekassen.

Chef in disguise

Easy authentic middle eastern recipes

Serious Eats

Istedet for 1000 små lapper. Familieliv i Stæhrekassen.

Sweet Paul: Latest Articles

Istedet for 1000 små lapper. Familieliv i Stæhrekassen.